Mixed Prepostition QUIZ exercise with answer for class 1, 2 of ICSE AN CBSE

You are currently viewing Mixed Prepostition QUIZ exercise with answer for class 1, 2 of ICSE AN CBSE

 PREPOSITION QUIZ

 

1.The boy sits _ the bench




ANSWER= (A) on
Explain:- 1.The boy sits on the bench.

 

2.He meets me _night




ANSWER= (B) at
Explain:-2.He meets me at night.

 

3.The dog   hides _the table.




ANSWER= (C) under
Explain:-3. The dog hides under the table.

 

4.The sun  rises __the east.




ANSWER= (A) in
Explain:-4.

 

5. The ball is _the box and the stool




ANSWER= (B) between
Explain:- The ball is between the box an the stool

 

6.He came _me




ANSWER= (A)with
Explain:- 6.He came with me

 

7.There is a ship_ the river.




ANSWER= (B)on
Explain:- 7.There is a ship on the river.

 

8.He gets up – 6 a.m




ANSWER= (B)at
Explain:- 8.He gets up at 6 a.m

 

9.The birds are -the branches of the tree.




ANSWER= (B)on
Explain:- 9.The birds are on the branches of the tree.

 

10.He was born – 1982.




ANSWER= (A)in
Explain:- 10.He was born in 1982.

Leave a Reply